Belleza by Sofieya Beauty merupakan serbuk kolagen lazat yang bertindak sebagai “Beauty Booster”. Ianya mampu menjadikan kulit lebih PUTIH, GEBU, BEBAS CELA dan berseri-seri. Kesan yang sangat menakjubkan dalam masa yang singkat sahaja!

Revella Skincare merupakan produk penjagaan kulit wajah 4 dalam 1. Ianya sesuai untuk kegunaan harian bagi semua jenis kulit.

Revella Advanced Skincare merupakan set rawatan kulit muka terutama bagi mereka yang mempunyai masalah kulit yang serius/teruk seperti jeragat, jerawat batu, parut berlubang dan lain-lain. Ianya bertindak dengan merawat permukaan kulit untuk menjadikan kulit lebih bersih, licin dan bebas cela bak kulit bayi.

Sofieya Beauty

Produk Penjagaan Kulit Terlaris Di Facebook & Instagram

BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY

Belleza ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang dapat membantu menyerlahkan kecantikan dalaman wanita. Ianya hanya perlu dikemam sahaja, tidak perlu dibancuh.

Inilah serbuk kolagen TERHANGAT DI PASARAN! Dengan gabungan pelbagai ramuan hebat anda PASTI mendapat…

KULIT yang cerah, licin, berseri, FLAWLESS…
KUKU yang kuat, sihat dan CANTIK…
RAMBUT yang lebat dan cantik BERALUN…
ASET BADAN yang menarik dan MANTAP…

FUNGSI BELLEZA

• Menjadikan kulit putih mulus dan kemerah-merahan •
• Menjadikan kulit glowing secara natural •
• Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit •
• Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri •
• Mengecilkan liang roma •
• Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakan tona kulit •
• Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan •
• Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat •
• Memantapkan bentuk payudara dan punggung •
• Mengetatkan faraj dan merawat keputihan •
• Menghalang jangkitan pada vagina •
• Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat •
• Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah •
• Membantu menstabilkan hormon wanita menopous •

BAHAN AKTIF DIDALAM BELLEZA

Belleza by Sofieya Beauty dirumuskan khas dari bahan-bahan Aktif Grade A.  Produk Belleza lebih SUPERB kesannya kerana kadar serapan bahan aktif lebih PANTAS jika nak dibandingkan dengan lambakan produk pemutihan di pasaran!

Jangan risau, Belleza By Sofieya Beauty memang selamat, 100% Herba!

Fish Collagen

Glutathione

Pueraria Mirifica

Yogurt

Astaxantin

Vitamin C

Argan Extract

Pomegranate Extract

Co Enzyme Q10

Grape Seed Extract

Rose Hip

Mango Extract

LIHAT RESPON YANG TELAH MENCUBA BELLEZA

5
PERUBAHAN SELURUH BADAN

PERUBAHAN PADA KAKI

JERAWAT PUDAR DAN HILANG

PERUBAHAN SELURUH BADAN

PERUBAHAN PADA TANGAN

JERAWAT PUDAR DAN HILANG

KEBAIKAN BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY

• Rasa masam-masam manis yang sangat lazat •
• Kulit wajah lembap, tegang, halus serta glowing •
• Kulit badan gebu, bersih dan cerah •
• Merawat masalah dalaman wanita (keputihan, faraj longgar) •
• Melawaskan pembuangan air besar •
• Hubungan suami isteri bertambah erat kerana menambah keinginan untuk bersama •
• Pori-pori wajah tertutup, parut jeragat hilang •
• Rambut kurang gugur •
• Bibir sudah tidak kering & membantu kulit tumit yang merekah •
• Berat badan juga dapat diseimbangkan sekali gus memberi bentuk tubuh yang menawan •

APA RASA BELLEZA BY SOFIEYA BEAUTY

Belleza ialah sejenis serbuk yang sedap dikemam begitu sahaja, sambil tengok tv pun boleh makan, sambil buat kerja dekat ofis pun boleh makan, dalam kereta pun boleh makan. Tak perlu dibancuh pun sebenarnya, tapi kalau rasa nak bancuh boleh je.

Rasa Belleza ni masam-masam manis macam Lot 100 Fruit Gummy. Pernah makan tak gula-gula tu? Biasanya kalau dahrasa sekali mesti nak buka sachets satu lagi sebab rasanya yang sedap, tapi saya sarankan anda consume satu (1) sachet sahaja untuk sehari tetapi kalau nak kesan yang cepat anda dibolehkan untuk mengamalkannya dengan 2 – 3 kali sehari.

Belleza sangat senang untuk diamalkan, hanya koyak sachet dan kemam. Mesti kebanyakkan dari kita terasa malas nak bancuh dengan air kan? Ramai je menurut kajian kami pengguna lebih suka jimatkan masa mereka dengan hanya kemam serbuk ini ditambah pula rasanya yang sedap dan tidak terasa aneh bila berada didalam mulut.

SOALAN LAZIM (FAQ)

Apakah fungsi Belleza by Sofieya Beauty ni?Berfungsi untuk mengatasi masalah kulit gelap dengan cara paling berkesan, cepat & selamat.

Bagaimana cara pengambilannya?Koyakkan sachet Belleza tersebut, kemam dan minum air suam yang bersih. Seeloknya diamalkan sebelum waktu tidur ataupun sebelum sarapan pagi. Untuk kesan yang optimum anda boleh makannya 2 – 3 kali sehari.Sila elakkan makanan atau minuman yang berkafien, jika ingin memakan atau meminumnya juga sila jarakkan masa pengambilan sekurang-kurangnya 2-3 jam.Semasa period tidak perlu amalkannya kerana masa itu kadar serapan bahan aktif adalah kurang akibat perubahan hormon.

Adakah produk ini selamat untuk digunakan?Ya, produk ini sangat selamat untuk digunakan kerana ia berasaskan herba 100%. Kita juga ada kajian lab dari hospital yang mengesahkan produk ini tiada bahan terlarang.

Adakah ibu mengandung boleh menggunakan produk ini?Ibu mengandung / hamil dibenarkan ambil Belleza by Sofieya Beauty kerana bahan-bahan yang terkandung adalah berasaskan herba yang selamat digunakan. Pastikan kandungannya melebihi 5 bulan keatas dan kadungan tersebut tiada masalah.

 

Berapa jumlah isi kandungan dan berapa lama penggunaan untuk setiap kotak?Setiap kotak mengandungi 20 sachets dan penggunaan selama sebulan, semasa period tidak perlu diamalkan.

Apakah bahan-bahan yang terkandung dalam setiap sachets?Collagen,  Pueraria Mirifica, Astaxantin, Tomato, Vanilla, Vitamin C, Glutathione, Carrot, Peach, Pomegranate, Mango, Strawberry, Oligo, Caramel, Yoghurt.

Adakah ibu menyusu boleh menggunakan produk ini?Ibu yang menyusu tiada masalah untuk mengambil Belleza by Sofieya Beauty ini.

Bolehkah di ambil/makan bersama ubat/suplement yang lain?Boleh, TAPI sebaiknya jarakkan penggunaan 2-3 jam.

Do You Have Question?

+6014-8044848 / 09-4721096

INFORMATION

Home
About Us
Carrier
Package

Offer Question?

sofieyabeauty@gmail.com

CUSTOMER SERVICES

Our Product
Contact Us
Site Map
Privacy Policy

HQ Location

Lot 152-C, Wakaf Che yeh, 15100, Kota Bharu, Kelantan
Ahad – Khamis 10:00Pagi – 5:00Ptg

Copyright 2017 Sofieyabeauty.com