Pn. Ainin

Pn. Ainin

FOUNDER

About Sofieyabeauty

Sebelum kita berbicara lebih lanjut, saya rasa ada baiknya saya perkenalkan diri terlebih dahulu. Saya Ainin Sofieya, Founder & CEO produk Sofieya Beauty. Nak tau tak, macam mana Syarikat Sofieya Beauty ni bermula? Jom baca…

Saya ni, memang minat dengan bidang kecantikan. Suka study and try macam-macam produk. Alhamdulillah, saya dikurniakan kulit cerah dan tak bermasalah. Tapi, adik kesayangan saya, Mimie tak bernasib baik seperti saya.

Sejak dari bangku sekolah, Mimie memang seorang yang active in sports. Kulitnya ‘sunburned’ sebab selalu berjemur. Dah la kulit cam ‘rentung’, mungkin disebabkan hormon tak seimbang, muka Mimie berminyak dan berjerawat!

Mimie selalu cakap mukanya dah hitam macam ‘bontot kuali’! As if, takde kemungkinan langsung dia akan kembali cerah dan pulihkan masalah kulitnya. Kesian gak kat adik saya tu. Dalam diam actually dia jeles tengok kawan-kawan berkulit cerah, tapi dia tak.

Tapi Mimie ni degil gak. Dah effect sampai macam tu kat kulit, tak pulak dia nak slow down in sports! Sudahnya, saya lah yang selalu membebel dan bagi Mimie try macam-macam produk.

Nampak gaya, produk yang saya bagi Mimie try tu, semuanya ‘indah khabar dari rupa’! Satu pun tak bagi kesan yang dijanjikan! Saya FRUST, Mimie lagi la FRUST! Agaknya, sebab tu lah dia keep on active, nak release TENSION agaknya!

So, saya study dan buat research lagi.. Sampailah saya temui formula Belleza By Sofieya Beauty. Selepas seminggu Mimie try, dia mula nampak perubahan. Kulitnya semakin lembap dan cerah. Jerawat baru dah tak naik, yang ada semakin mengecut! Rupanya, untuk permulaan Belleza By Sofieya Beauty bantu buat pembersihan dari dalam!

Pada awalnya, parut masih ada, so, saya suggest Mimie gunakan pula Sofea Skin Solutions untuk rawatan luaran. Alhamdulillah, dalam masa sebulan-dua kulit Mimie dah takde masalah!

Product Sofieyabeauty

Kejelitaan bermula disini

Sofieyabeauty

Belleza

Belleza by Sofieya Beauty merupakan serbuk kolagen lazat yang bertindak sebagai “Beauty Booster”.

Sofieyabeauty

Revella Skincare

Belleza by Sofieya Beauty merupakan serbuk kolagen lazat yang bertindak sebagai “Beauty Booster”.

Sofieyabeauty

Sofea Skin Solutions

Belleza by Sofieya Beauty merupakan serbuk kolagen lazat yang bertindak sebagai “Beauty Booster”.

Sofieyabeauty

Belleza

Belleza by Sofieya Beauty merupakan serbuk kolagen lazat yang bertindak sebagai “Beauty Booster”.

Sofieyabeauty

Belleza

Belleza by Sofieya Beauty merupakan serbuk kolagen lazat yang bertindak sebagai “Beauty Booster”.

Sofieyabeauty

Belleza

Belleza by Sofieya Beauty merupakan serbuk kolagen lazat yang bertindak sebagai “Beauty Booster”.

Our Achievements

Our Achievements

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the.

  • Marketing 88%
  • Graphic Design 50%
  • WordPress 90%
  • User Experience 60%
  • SEO 79%

Lorem Ipsum is simply

What Our Clients Says

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the.

Jon Doe

Ux/UI Designer

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Jon Doe

Ux/UI Designer

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Jon Doe

Ux/UI Designer

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Jon Doe

Ux/UI Designer

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Lorem Ipsum is simply

Say Hello To Us

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the.

12 + 2 =

Do You Have Question?

+6014-8044848 / 09-4721096

INFORMATION

Home
About Us
Carrier
Package

Offer Question?

sofieyabeauty@gmail.com

CUSTOMER SERVICES

Our Product
Contact Us
Site Map
Privacy Policy

HQ Location

Lot 152-C, Wakaf Che yeh, 15100, Kota Bharu, Kelantan
Ahad – Khamis 10:00Pagi – 5:00Ptg

Copyright 2017 Sofieyabeauty.com